Woningontruiming

Gubbels Woningontruiming Amsterdam helpt u graag met elk soort ontruiming

Zoekt u iemand om uw woning te ontruimen vanwege bijv. een verhuizing, overlijden of emigratie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Gubbels Woningontruiming Amsterdam helpt u graag. Zoals in de volgende situaties:

Ontruimen bij overlijden
Het overlijden van een familielid of dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Helaas moet er op korte termijn van alles geregeld worden. Zo is er in veel gevallen een woningontruiming nodig. Hier kunt u Gubbels Woningontruiming Amsterdam voor inschakelen. Voordat wij de woning leeghalen bepaalt u eerst welke spullen u wilt houden. Indien van toepassing geeft u ons opdracht om de rest van de inboedel voor u uit huis te halen. We kunnen de woning daarbij ook verkoopklaar en bezemschoon opleveren.

Seniorenverhuizing
Een seniorenverhuizing is vaak een lastig moment voor een oudere. Op een respectvolle en vakkundige manier kunnen wij bij de verhuizing helpen. Naast het leeghalen van het huis en het verhuizen van de spullen naar het verzorgingshuis, kunnen wij ook helpen met het in- en uitpakken van de inboedel, een grote klus die vaak wordt onderschat.

Leegruimen kamer verzorgingshuis
Bij het overlijden van een bewoner moet de kamer in het verzorgingshuis zo snel mogelijk leeg zijn. Soms zelfs binnen 24 uur. Een lastige taak voor familie in een moeilijke tijd. Gubbels Woningontruiming Amsterdam kan deze taak van u overnemen. Wij maken de kamer helemaal leeg en leveren hem bezemschoon op, geheel naar de wensen en eisen van het verzorgingshuis.

Bezemschoon en verkoopklaar opleveren
Bij elk soort woningontruiming kunnen wij ervoor zorgen dat een woning bezemschoon en verkoopklaar wordt opgeleverd. Dit betekent: het leeg opleveren van een woning volgens de eisen van een woningbouwvereniging of makelaar. Om een woning verkoopbaar te maken zijn er vaak kleine herstelwerkzaamheden nodig, zoals het dichtmaken van gaten in muren.

Bij het Bezemschoon en verkoopklaar opleveren hoort bijvoorbeeld:
– behang afstomen;
– vloer verwijderen zoals laminaat, tapijt, zeil of tegels;
– lampen verwijderen;
– raamdecoraties verwijderen zoals verduisteringen of gordijnrails

Vind ons op Facebook! 

Contact

Tel: 06-51797207
Mail: info@gubbelswoningontruiming.nl

Whatsapp ons!

Gebruik de whatsapp-web knop rechts onderin de website om ons gelijk een berichtje te sturen!

×