Kosten Woningontruiming Amsterdam​

Lees hier meer over de kosten van een woningontruiming

Als uw woning, of die van een dierbare ontruimt moet worden kunt u er voor kiezen om dit zelf te doen. Bij een woningontruiming moet het volledige huis vrij van inboedel worden opgeleverd naar eisen van de eigenaar of woningbouwvereniging. Vaak komen daar ook herstelwerkzaamheden bij kijken, zoals het dichten van gaten in de muren. Het ontruimen van een woning kan zowel fysiek als mentaal een zware klus zijn. Het zware werk wordt dan ook regelmatig onderschat. Je kan er daarom voor kiezen om de woning te laten ontruimen door Gubbels Woningontruiming Amsterdam. Wij ontruimen met zorg en aandacht woningen in regio Amsterdam.

Laat u door Gubbels Woningontruiming Amsterdam een woning ontruimen, dan zijn daar natuurlijk kosten aan verbonden. Omdat elk huis en inboedel anders is, kunnen de kosten enorm verschillen. Een huis met veel spullen kost meer tijd en geld om leeg te ruimen dan een huis waar niet veel in staat. 

Door deze verschillen is het lastig om van te voren in te schatten hoeveel een woningontruiming bij Gubbels Woningontruiming Amsterdam u zal kosten. Op basis van onze ervaring hebben we een indicatie gemaakt van wat een ontruiming ongeveer kost. Hierbij zijn eventuele extra kosten voor een zwaar vervuilde woning, het gebruik van een verhuislift, afvalcontainers, herstelwerkzaamheden en het afvoeren van bedrijfsmatige grofvuil niet meegerekend. 

Kostenindicatie woningontruiming Amsterdam (ex btw 21%) 
Woning met 1 á 2 kamers: tussen de 200 – 600 euro
Eengezinswoning: tussen de 600 – 1600 euro
Woning met meer dan 3 kamers: tussen de 900 – 2100 euro

Prijsgarantie
U kunt er voor kiezen om uw huis niet zelf leeg te ruimen en er ook niemand voor in te huren. In dit geval zal de woningbouwvereniging uw huis ontruimen en herstelwerkzaamheden uitvoeren. De kosten hiervoor zijn vaak hoger dan als u een externe partij inhuurt. Wij kunnen u garanderen dat Gubbels Woningontruiming Amsterdam minder rekent voor een woningontruiming dan de woningbouwvereniging waar u bij huurt.  

Offerte aanvragen
Wilt u weten wat het precies kost om uw woning door Gubbels Woningontruiming Amsterdam te laten ontruimen? Mail ons op: info@gubbelswoningontruiming.nl, of bel/Whatsapp ons op: 06-51797207 of. Wij komen gratis bij u langs om vrijblijvend een offerte op te stellen.

Contact

Tel: 06-51797207
Mail: info@gubbelswoningontruiming.nl

Whatsapp ons!

Gebruik de whatsapp-web knop rechts onderin de website om ons gelijk een berichtje te sturen!

×