Over Gubbels Woningontruiming

We vertellen u graag wat meer over wie wij zijn

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Rosalie Gubbels. Ik ben 27 jaar oud en geboren en getogen in Amsterdam. Ik werk parttime als grafisch ontwerper en parttime als woningontruimer.. ‘Huh? Grafisch ontwerper’ hoor ik u denken? Juist! Een groot deel van de werkweek werk ik als freelance grafisch ontwerper. Het andere deel van de week werk ik voor ons bedrijf: Gubbels Woningontruiming. Twee ontzettend verschillende, maar even zo leuke dingen.

De reden waarom ik naast mijn werk als grafisch ontwerper ook samen met mijn vader huizen ontruim in Amsterdam is simpel: De hele week achter de computer werken is niks voor mij. Ik houd van afwisseling en steek graag de handen uit de mouwen. Een woning leegruimen is namelijk hard werken. Met veel plezier ontruim ik woningen in Amsterdam. Het geeft voldoening om mensen de zorgen die ze hebben van het leeghalen van hun huis te ontnemen. Het ene deel van de week achter mijn laptop en het andere deel hard werken om woningen leeg en schoon op te leveren. Het is voor mij de perfecte combinatie. Als er weer een woningontruiming is afgerond, geeft dat een erg goed gevoel. 

De woningontruimingen doe ik samen met mijn vader Olav. Voordat we onder de naam Gubbels Woningontruiming opdrachten aannamen was Olav al bezig met het ontruimen van woningen in Amsterdam. Samen bouwen we nu verder aan ons bedrijf.

Naast woningontruimer is Olav ook klusser. Hij zorgt er bij een ontruiming dan ook voor dat de herstelwerkzaamheden goed worden uitgevoerd. Het meeste plezier heeft hij toch echt bij het ontruimen. “Het is veelzijdig en dankbaar werk. Het is elke keer weer een verassing waar je terechtkomt. Interessant om te zien hoe verschillend mensen hun woning hebben ingericht.”

Al sinds jongs af aan hebben Olav en ik allebei een liefde voor tweedehands meubels. Vele kringloopwinkels hebben we afgestruind op zoek naar onze eigen inboedels. We vinden het dan ook leuk om bij opdrachten mooie meubels van een inboedel over te nemen en op te knappen. Deze meubels verkopen we dan weer op bijvoorbeeld marktplaats. Uiteraard houden we als we een offerte opstellen altijd rekening met de waarde van een inboedel. 

Met de gedeelde liefde voor tweedehands meubels, de expertise in het ontruimen van Olav en de expertise van mijzelf in online marketing en design gingen we het avontuur aan. Ons eigen woninontruimingsbedrijf: Gubbels Woningontruiming Amsterdam. 

Contact

Tel: 06-51797207
Mail: info@gubbelswoningontruiming.nl

Whatsapp ons!

Gebruik de whatsapp-web knop rechts onderin de website om ons gelijk een berichtje te sturen!

×